HTML

Sátán és a zenemanók

Ifjúsági zene-bonáról fiatalosan

ErzsiFashion BivalyWear Shop

Fontos!

Fontos! Olvasd el figyelmesen! Ez nem átverés! Tényleg működik! Küldd el a fenti bannerek valamelyikét négy ismerősödnek és tízmillió dollárt nyerhetsz! Ez nem átverés! Tényleg működik! Siess, mert már csak kevés banner maradt! Próbáld ki, nem veszítesz semmit! Joe kitette a honlapjára és másnap tízmillió dollárt nyert! Béla nem tette ki és másnap elütötte a vonat! Ne habozz, küldd el ismerőseidnek vagy tedd fel honlapodra MOST!

Ex Models: Other mathematics

2008.02.02. 06:00 :: Bivalyné Húszéves Erzsi

Brooklyni no wave trió. No wave magyarul annyit tesz "nincs hullám". Míg zeneileg a kamaszos garázs rocktól a tört ütemű tempóváltáson keresztül a minimalista matematikai rockig tartott három stúdióalbumon átívelő fejlődésük, szövegvilágukat a szex és a neves poszt-strukturalista filozófus, Jean Baudrillard világa hatja át. Az ExModels zajipari társbolygójának számít a The First Lady of Cuntry And The Cunts zenekar és az Oneida is. Az a legenda járja a srácokról, hogy egyszer bedobtak négy polipot két groupie közé a jacuzziba. Vagy az a Led Zeppelin volt? Ki tudja...

Ex Models
Erzsi mondja:

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bhesz.blog.hu/api/trackback/id/tr34312438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kujon 2008.02.03. 02:17:32

Az véletlenül nem kakAfónia?
Vagy esetleg SZARkazmus?
Ja nem, az a homoszexuális orgazmus...
:D
süti beállítások módosítása