HTML

Sátán és a zenemanók

Ifjúsági zene-bonáról fiatalosan

ErzsiFashion BivalyWear Shop

Fontos!

Fontos! Olvasd el figyelmesen! Ez nem átverés! Tényleg működik! Küldd el a fenti bannerek valamelyikét négy ismerősödnek és tízmillió dollárt nyerhetsz! Ez nem átverés! Tényleg működik! Siess, mert már csak kevés banner maradt! Próbáld ki, nem veszítesz semmit! Joe kitette a honlapjára és másnap tízmillió dollárt nyert! Béla nem tette ki és másnap elütötte a vonat! Ne habozz, küldd el ismerőseidnek vagy tedd fel honlapodra MOST!

Brat: Big shot pimpin'

2008.01.25. 06:00 :: Bivalyné Húszéves Erzsi

 


                                                                                  
Bootleget, mash upokat és blendeket egy szám instrumentális részének és egy másik szám acapella részének egymásra keverésével hoznak létre lemezlovasok. Brat egy Los Angeles-i producer, DJ és web designer, aki főállásban a Depeche Mode-nak készít remixeket és gondozza az együttes weboldalát. Brat San Diegoból tartott Los Angeles felé, amikor Encinitasban Billy Joel lemezekre bukkant. Billy Joel 1949-ben született Bronxban. Apja német, anyja angol zsidó családból származott. Gyermekkorában klasszikus zongoraleckék mellett bokszolni tanult. 1970-től 13 stúdióalbumot adott ki, zenéje a doo wop, klasszikus, gospel, jazz, blues és rock'n'roll műfajából táplálkozik. Harmadik feleségét 55 évesen vette el, hosszabb elvonókúrán 2002-ben és 2005-ben vett részt. JayZ Brooklynban született 1969-ben, eredeti neve Shawn Corey Carter. Középiskolai évei alatt rap versenyen legyőzte Busta Rhymest, DMX-szel szemben viszont alulmaradt.  Kábítószerrel való visszaélés miatt a rendőrséggel is meggyűlt a baja és nem érettségizett le. JayZ vagyonát 600 millió dollárra becsülik, tulajdonosa többek között a 40/40 Clubnak és a New Jersey Nets kosárlabdacsapatnak. Tíz stúdióalbuma jelent meg.
Brat 
Erzsi mondja:
                                                          

3 komment

Címkék: bootleg beyonce billy joel brat jayz

A bejegyzés trackback címe:

https://bhesz.blog.hu/api/trackback/id/tr38304869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

musi 2008.01.26. 18:52:12

Sosem tudtam, hogyan "szednek szét" egy számot sávokra, pl acapella és instrumentális részre? Létezik ilyen program?

Bivalyné Húszéves Erzsi · http://www.bhsz.blog.hu 2008.01.26. 20:15:07

Nem. Éjfélkor, teliholdnál bedobják a cd-t egy vödör vízbe és az éneksáv feljön a tetejére.
Acapella Beastie Boysot pl letölthetsz innen is:
www.beastieboys.com/remixer/
süti beállítások módosítása